Namussuzlar Nerden Bilsin Bayrağın Namus Olduğunu

Anahtar Parti Safranbolu İlçe Başkanı Nebi Delibaş’tan Nusaybin’de Türk Bayrağına Yapılan Hain Saldırıya Çok Sert Tepki Anahtar Parti Safranbolu İlçe Başkanı Nebi Delibaş, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen hain saldırıya..

Namussuzlar Nerden Bilsin Bayrağın Namus Olduğunu
Yayınlanma: Güncelleme: 33

Anahtar Parti Safranbolu İlçe Başkanı Nebi Delibaş’tan Nusaybin’de Türk Bayrağına Yapılan Hain Saldırıya Çok Sert Tepki

Anahtar Parti Safranbolu İlçe Başkanı Nebi Delibaş, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen hain saldırıya sert sözlerle tepki gösterdi. Delibaş, bu saldırının yalnızca bir bayrağa değil, Türk milletinin şerefine, tarihine ve namusuna yapıldığını ifade etti.

Açıklamasında sert ifadeler kullanan Delibaş,
“Namussuzlar nereden bilsin; Türk bayrağı namustur. Bu millet bayrağı için can vermiştir. Bayrağımıza yapılan bu alçakça saldırı, açık bir ihanettir ve asla kabul edilemez. Türk bayrağına uzanan zihniyet, bu milletin kararlı duruşu karşısında her zaman ezilmeye mahkûmdur” dedi.

Delibaş, devletin gücünü ve milletin iradesini hedef alan hiçbir provokasyonun amacına ulaşamayacağını vurgulayarak, saldırıyı gerçekleştirenlerin hukuk önünde en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini belirtti. Milli birlik ve beraberlik mesajı veren Delibaş, Türk bayrağının sonsuza kadar dalgalanacağını sözlerine ekledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.