Eflani’nin Bir köyünde kaydedilen görüntüler utanç verici. Eflani’nin Bir köyünde evinin çöpünü doğaya atan vatandaşa köylüler utanmadın mı bu kadar mı acizsin diye tepki gösterdi. Çevre kirliliğinin bileşenlerinden biri, insanların..
Eflani’nin Bir köyünde kaydedilen görüntüler utanç verici.
Eflani’nin Bir köyünde evinin çöpünü doğaya atan vatandaşa köylüler utanmadın mı bu kadar mı acizsin diye tepki gösterdi.
Çevre kirliliğinin bileşenlerinden biri, insanların uygunsuz biçimde attıkları çöpler. Peki insan yaşadığı çevreyi kirletirken neden bu kadar umursamaz?
Yol kenarlarında biriken pet şişeler veya torbalar… Ormanların içinde biriken molozlar, plastik atıklar… Denizlerin içinde yüzen naylon torbalar. Plajları kaplayan sigara izmaritleri. Bir insanı sokağa boş bir teneke kutu atmaya ya da çöp dolu bir çöp torbasını yola atmaya ya da çürümüş bir şilteyi oyun alanında bırakmaya iten nedir? Sadece bencillik mi? Cahillik Mi ?
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.