Kardemir İşçisi Hayata Tutunamadı

KARDEMİR EMEKÇİSİ FATİH TETİK HAYATA TUTUNAMADI! KARDEMİR’de dün öğlen saatlerinde yaşanan iş kazasında, ağır yaralı olarak Ankara’ya sevk edilen, fabrika işçisi Fatih Tetik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün mesai..

Kardemir İşçisi Hayata Tutunamadı
Yayınlanma: Güncelleme: 206

KARDEMİR EMEKÇİSİ FATİH
TETİK HAYATA TUTUNAMADI!

KARDEMİR’de dün öğlen saatlerinde yaşanan iş kazasında, ağır yaralı olarak Ankara’ya sevk edilen, fabrika işçisi Fatih Tetik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dün mesai saatlerinde, Kardemir Demir ve Çelik Fabrikası Hava Ayrıştırma Tesisi bünyesinde yer alan 4’nolu Hava Ayrıştırma tesisine ait Buffer oksijen tankı tahliye vanasını açarken yaşanan patlamada ağır yaralanan KARDEMİR işçisi Fatih Tetik, tedavi gördüğü Ankara’da hayata gözlerini yumdu.

Dün yaşanan elim iş kazasında Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İlk tedavisi yapılan Tetik, daha sonra Hava Ambulansı ile Ankara Bilkent Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Ankara’da, kritik 24 saati atlatamayan KARDEMİR emekçisi Fatih Tetik, genç yaşta hayatını kaybetti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.