Yerel seçimler yaklaşırken Belediye Başkan Adayı ve Aday Adaylarıda Netleşmeye Başladı. Uzun zaman öncesi Safranboludan Belediye Başkan Adayı Olduğunu Açıklayan Sanatçı Hakan Peker İyi Partide Rozet takma Töreninden sonra Resmen..
Yerel seçimler yaklaşırken Belediye Başkan Adayı ve Aday Adaylarıda Netleşmeye Başladı.
Uzun zaman öncesi Safranboludan Belediye Başkan Adayı Olduğunu Açıklayan Sanatçı Hakan Peker İyi Partide Rozet takma Töreninden sonra Resmen Safranbolu Belediye Başkan Adayı Olarak gösterildi.
.
Hakan Peker’in Resmen İyi Partiye Katılıp Rozet takmasından sonra Büyük ihtimalle İyi Parti Safranboluda Tek adayla Yoluna Devam edecek.
Önümüzdeki günlerde Hakan Peker’in ilçe Teskilatını ziyaret ederek Aktif olarak seçim çalışmalarına baÅŸlayacağı belirtiliyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.