Hain Terör Saldırısının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ankara’da TBMM’nin yeni yasama yılı için açılışına saatler kala, İçişleri Bakanlığı’nın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bombalı saldırı düzenlendi. Bakanlık önünde önce patlama sonra silah sesleri duyuldu. İçişleri Bakanı..

Hain Terör Saldırısının Görüntüleri Ortaya Çıktı
Yayınlanma: Güncelleme: 148 views

Ankara’da TBMM’nin yeni yasama yılı için açılışına saatler kala, İçişleri Bakanlığı’nın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde bombalı saldırı düzenlendi. Bakanlık önünde önce patlama sonra silah sesleri duyuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 saldırgandan birinin bakanlığın Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini, diğer saldırganın ise güvenlik güçlerince öldürüldüğünü açıkladı.Teroristlerin saldırı anı güvenlik Kamerasına yansıdı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.