Görüp Görmezden Gelinen Yol Patates Tarlasına Döndü

Eflani’de Herkesin Gördüğü Ama Kimsenin Görmediği Yol Ziyaretçileri İsyan Ettirdi Karabük’ün Eflani ilçesinde, ilçenin tek kültürel ve doğa turizmi alanlarından biri olan Ortakçılar Göleti Mesire Alanı’na giden yolun bozukluğu vatandaşların..

Görüp Görmezden Gelinen Yol Patates Tarlasına Döndü
Yayınlanma: Güncelleme: 224

Eflani’de Herkesin Gördüğü Ama Kimsenin Görmediği Yol Ziyaretçileri İsyan Ettirdi

Karabük’ün Eflani ilçesinde, ilçenin tek kültürel ve doğa turizmi alanlarından biri olan Ortakçılar Göleti Mesire Alanı’na giden yolun bozukluğu vatandaşların tepkisini çekti.

Yaz aylarında piknik yapmak, doğayla iç içe vakit geçirmek ve ailesiyle huzurlu bir gün geçirmek isteyen birçok kişi, Eflani’ye bağlı Ortakçılar Göleti’ni tercih ediyor. Ancak gölete ulaşmak için kullanılan yolun yıllardır bakımsız bırakılması, bu güzel alanın cazibesini gölgeliyor.

Çukurlarla dolu ve stabilize durumda olan yol, araç sürücülerini zor durumda bırakırken, doğa severler ve piknikçiler isyan noktasına geldi. Vatandaşlar, “Burası Eflani’nin tek nefes alınabilecek yeri. Ama yolu adeta çile yolu gibi. Herkes bu yolun halini görüyor ama kimse bir şey yapmıyor,” diyerek yetkililere tepki gösterdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.