Çetinkaya dan Aqua Park Sözü

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim vaatleri arasında yer almamasına rağmen halktan gelen yoğun talep üzerine lunapark projesini hayata geçirdi. Lunaparkta açılışında konuşan Başkan Çetinkaya, “Halkımız mutlu oldukça biz de..

Çetinkaya dan Aqua Park Sözü
Yayınlanma: Güncelleme: 445

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim vaatleri arasında yer almamasına rağmen halktan gelen yoğun talep üzerine lunapark projesini hayata geçirdi. Lunaparkta açılışında konuşan Başkan Çetinkaya, “Halkımız mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz,” diyerek vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi.

Karabüklülerin bir sonraki yoğun talebi olan aqua park için de çalışmaların başlayacağını belirten Çetinkaya, önümüzdeki yıllarda gençler, çocuklar ve aileler için bu tarz sosyal ve eğlence alanlarını kente kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.