Bolu’da İmamı Ayı Sanan Şahıs Tüfekle Vurdu

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı İlyaslar köyünde dün akşam saat 21.30 civarında korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, köy camisinin imamı Mehmet Yıldızhan, yatsı namazını kıldıktan sonra evine dönerken, arıcılık yapan..

Bolu’da İmamı Ayı Sanan Şahıs Tüfekle Vurdu
Yayınlanma: Güncelleme: 1.113

Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı İlyaslar köyünde dün akşam saat 21.30 civarında korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, köy camisinin imamı Mehmet Yıldızhan, yatsı namazını kıldıktan sonra evine dönerken, arıcılık yapan Fuat Ö.’nün evinin önünden geçti.

Bu sırada Fuat Ö., evinin önünde tüfeğini ateşledi ve Yıldızhan’ı vurdu. Ağır yaralanan imam için çağrılan sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yıldızhan’ı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Fuat Ö.’nün ifadesinde, arı kovanlarına sık sık ayı geldiğini ve karanlıkta duyduğu çıtırtıları ayı sanarak tüfeği ateşlediğini söylediği öğrenildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.