3 Vekil 2 Parti Tek Memleket

Devlet ADAMILIĞI bu olsa gerek ki Karabük Milletvekillerinden hem Diğer Milletvekillerine Hemde Meclise Örnek davranış. Safranbolu Muhtarlar Derneği Karabük Milletvekilleri Ali Keskin kılıç Cem Şahin ve Cevdet Akayı Mecliste Ziyaret..

3 Vekil 2 Parti Tek Memleket
Yayınlanma: Güncelleme: 134

Devlet ADAMILIĞI bu olsa gerek ki Karabük Milletvekillerinden hem Diğer Milletvekillerine Hemde Meclise Örnek davranış.

Safranbolu Muhtarlar Derneği Karabük Milletvekilleri Ali Keskin kılıç Cem Şahin ve Cevdet Akayı Mecliste Ziyaret etti Ziyaret diğer Ziyaretin aksine İki siyasi Partinin milletvekilleri ile beraber aynı salon ve tek karede gerçekleşip istişarelerde bulunuldu.Toplantı sonrası ise muhtarlarla AKP ve CHP Milletvekilleri beraber toplu resim çekilerek ADETA 3 Vekil 2 Parti Ama Tek Milletiz mesajı verdiler.

Her iki farklı Parti’nin özellikle iktidar ve Muhalalefet partisinin Milletvekilleri Mevzu memleket’se geri teferruattır mesajı ile Karabük kamuoyundan da Tam not alarak Takdir aldılar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.